aanmelden kunstenaars roxier artgallery

Pas jij bij Roxier?

Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden voor de selectie van onze kunstenaars. We werken graag samen met kunstenaars die iets toevoegen aan de collectie.

Ons streven is niet om met zoveel mogelijk kunstenaars in zee te gaan. We werken met een kleine selectie, die allen op zichzelf uniek zijn, en elkaar in stijl zo min mogelijk overlappen. Op deze manier kan de klant binnen een bepaalde stijl makkelijk zijn keuze maken. Bovendien geven we de voorkeur aan kunst met een eigentijdse frisse uitstraling, en kunstenaars die commercieel zijn. Bij ons vind je geen zwaar conceptuele werken waar het verhaal belangrijker is dan het beeld, of waar de drager bestaat uit bijvoorbeeld bloed in plaats van verf. We willen kunst verkopen, geen zware kost.

Kun je jezelf vinden in de volgende termen:

  • Is je werk commercieel?
  • Toegankelijk voor een groot publiek
  • Zou het een onderdeel van een inrichting van huis kunnen zijn
  • (ofwel: zie je het mensen in hun huis ophangen?)
  • Of zou het een statement in een kantoor kunnen zijn
  • Is de prijs range gelijk aan de prijzen die Roxier hanteert?
  • Verkoop je nu al als kunstenaar
  • Kunnen de werken door jou in serie gemaakt worden en of reproductie?

Heb je als kunstenaar het gevoel dat je een goede aanvulling bent binnen ons team, en bovenstaande uitgangspunten sluiten aan bij jouw werk? Stuur dan een mailtje met je portfolio link van je website, Instragram of Facebook page naar artists@roxier.com en we zullen het altijd met zorg bekijken. Helaas kunnen wij niet alle aanvragen persoonlijk beantwoorden; mochten we interesse hebben dan nemen wij contact op.

Alvast bedankt,
Team Roxier

Graag alleen aanmelden via : artists@roxier.com

Roxier Art Gallery, Rotterdam

Art gallery in Nederland – Beroemde kunstenaar Ronald Hunter is een samenwerking aangegaan met Femke Veenstra om u originele kunst en fotografie aan te bieden voor een betaalbare prijs. Ronald Hunter is een Nederlandse kunstenaar / ondernemer, bekend om zijn kleurrijke schilderijen. Samen willen zij hun originele kunst beschikbaar maken voor een breed publiek. Waarom laat je je niet laten inspireren door de grote collectie originele schilderijen, mooie fotografie en limited editions – en maak je je minder zorgen over het prijskaartje? Alle kunst is gemaakt in de roxier-studio in Rotterdam. Als gevolg hiervan kunnen we onze prijzen betaalbaar houden. Wij verzenden wereldwijd: tot nu toe wordt onze kunst verkocht aan privé-woningen en bedrijven in over meer dan 50 landen.

Studio en Art Gallery

De Roxier-studio en art gallery bevinden zich in Historisch Delfshaven, een van de oudste en mooiste gebieden in Rotterdam. Onze art gallery is open tijdens kantooruren, maar we raden aan contact op te nemen om een ​​afspraak te maken als u van plan bent ons te bezoeken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat wij aanwezig zijn om u te verwelkomen. Bent u op zoek naar kunst, maar kunt u geen kunstwerk vinden dat past bij uw specifieke wensen? Overweeg een zelfgemaakte kunstwerk van Ronald Hunter te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in interieurkunst en kantoorkunst. Daarom werken we graag samen met interieurontwerpers en brengen we de kunstvisie van de ontwerper tot leven. Niet alleen met kunst die gemakkelijk overgaat in een interieur, maar ook met statement-stukken die de show stelen. Bekijk hier enkele van onze recente projecten. Wij zijn er om aan uw verzoek en uw budget te voldoen. Echte kunst voor iedereen.