SOLD

Blue White – J. Anthony

De kleurrijke schilderijen van J. Anthony zijn van een zeldzame frisheid. Anthony woont en werkt op het zonnige eiland Mallorca. Hier vindt ze veel inspiratie voor haar werk. ‘Blue White’ is een prachtige compositie van blauw lijnen op witte achtergrond.

Formaat: 100×105 cm.

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door J. Anthony. Lees meer over onze schilderijen in opdracht .

Een lijst is niet inbegrepen. Wil je dit schilderij in een ander formaat, of met lijst ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Out of stock

Description

Details
  • Blauw Wit schilderij, gemaakt door J. Anthony
  • Acryl & Olie Verf, Pastel, Potlood op Canvas
  • Anthony gebruikt alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
  • Gesigneerd door kunstenaar.
  • Met officieel Certificaat van Echtheid
  • Een lijst is niet inbegrepen. Neem contact op als je dit werk met lijst wilt ontvangen.

 

Verzending
  • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
  • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken tot slot alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is daardoor vereist bij ontvangst.
Over het kunstwerk

De kleurrijke schilderijen van J. Anthony zijn van een zeldzame frisheid. ‘Blue White’ is een prachtig blauw wit schilderij, een compositie van blauwe lijnen.

Neem gerust contact op als je een ander formaat of een custom lijst wilt ontvangen.

Over de kunstenaar

Anthony woont en werkt op het zonnige eiland Mallorca. Hier haalt ze zodoende veel inspiratie vandaan. Wil je op de hoogte blijven van Anthony’s werk? Volg ons op Instagram.

J. Anthony

J. Anthony is een Duitse kunstenares die kleurrijke abstracte en figuratieve schilderijen maakt in acryl en olieverf. Ze woont en werkt op het zonnige eiland Mallorca; daar haalt ze veel inspiratie voor haar werk vandaan. Ze verkoopt haar werk al jaren succesvol aan particulieren en bedrijven over de hele wereld.

Schilderij in opdracht

handgemaakt door J. Anthony


Dit schilderij van J. Anthony wordt door haar in dezelfde stijl en kleur opnieuw gemaakt. Alle schilderijen zijn origineel en met de hand gemaakt door Anthony. Zij signeert ieder schilderij op de voorkant en je ontvangt een certificaat van echtheid.

Hoe het werkt? Kies het gewenste formaat. Nadat je je bestelling hebt geplaatst en ons een bericht met eventuele instructies hebt gestuurd (optioneel), maakt ze het schilderij(en) binnen 1-2 weken.

Wanneer het kunstwerk klaar is, sturen wij je afbeeldingen van het schilderij ter acceptatie. Er is ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Na jouw goedkeuring worden de schilderijen doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat als je niet tevreden bent met het eind resultaat, je de bestelling kunt annuleren en een volledige geldteruggave kunt ontvangen voordat de schilderijen worden verzonden.