SOLD

Gold Typography Blue S – ROCO Studio

69.00129.00

De nieuwe ROCO collectie Moderne Kunst. Een uitgebalanceerde compositie van kleur en vorm, elk stuk is uniek en handgemaakt.

Acrylverf op hoogwaardig papier (240gr). U kunt kiezen om het werk te ontvangen in een aluminium lijst.. Lees here meer over onze aluminium lijsten.

Formaat: 29,7×42 cm (A3).

Dit schilderij wordt op bestelling gemaakt door ROCO Studio. Leest u meer over onze schilderijen in opdracht

Clear
EAN: Gecreëerd door: Roco Studio SKU: N/A Categories: , ,

Description

Details
  • Klein Schilderij, gemaakt door ROCO Studio
  • Acryl Verf op Papier
  • ROCO Studio gebruikt alleen Hoge Kwaliteit Papier.
  • Gesigneerd door de kunstenaar, op de voorkant.
  • De lijst is optioneel, maak uw keuze in het drop down menu.
Verzending:
  • Onze kunstwerken op papier worden beschermd omwikkeld in een plastic folie, en bovendien verzonden in stevige buis of stevige doos.
  • Een extra laag karton voorkomt dat de buis onderweg beschadigd.
  • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
  • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is vereist bij ontvangst.
Over het kunstwerk:

Klein schilderij, gemaakt in onze studio door ROCO. Dit is een origineel schilderij, goud acryl op hoogwaardig papier. Nederlands ontwerp van goud gekleurde symbolen en typografie.Het is niet alleen gesigneerd aan de voorkant; tevens ontvangt u er een certificaat bij. Vandaar dat we echtheid van het werk kunnen garanderen. U kunt bovendien kiezen om het ingelijst in zwart aluminium lijst te ontvangen.

Over de kunstenaar:

Met de ROCO-collectie mixen we stijlen en disciplines; je zult nooit hetzelfde originele kunstwerk twee keer vinden. Hier moet u zijn als u op zoek bent naar statement pieces. Bovendien passen de heldere en kleurrijke kunstwerken in elke omgeving. Alle ROCO-kunst is origineel en met de hand gemaakt in de studio in Rotterdam, Nederland. ROCO Studio-originelen en limited editions worden verkocht aan privé-woningen en kantoorruimtes in U.K., USA en EU.

Wilt u op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.

ROCO Studio

ROCO Studio is gestart door een Nederlandse kunstenaar / ondernemer die bekend staat om zijn grote abstracte schilderijen. Hij wil originele kunst voor iedereen beschikbaar maken.

Als allround kunstenaar is hij gefascineerd door vele vormen van kunst. Met de ROCO-collectie combineert hij stijlen en disciplines; je ziet nooit twee keer hetzelfde originele kunstwerk.

De heldere en kleurrijke kunstwerken zijn opvallende stukken die in elke omgeving passen.

Kunstwerk in opdracht

gemaakt in onze studio door ROCO


Dit kunstwerk van ROCO Studio wordt in dezelfde stijl en kleur opnieuw gemaakt. Alle kunstwerken zijn ontworpen en gemaakt door ROCO in de roxier studio in Rotterdam. Elk originele kunstwerk is op de voorkant gesigneerd en u ontvangt een certificaat van echtheid.

Hoe het werkt? Nadat je je bestelling hebt geplaatst en ons een bericht met eventueel instructies hebt gestuurd (optioneel), maakt ROCO het kunstwerk(en) binnen 1-2 weken.

Wanneer het kunstwerk klaar is, sturen wij je afbeeldingen ter acceptatie. Er is ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Na jouw goedkeuring wordt de kunst doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat als je niet tevreden bent met het eind resultaat, je de bestelling kunt annuleren en een volledige geldteruggave kunt ontvangen voordat de kunstwerken worden verzonden.