SOLD

Red – ROCO Studio

Lichtblauw en felrood vormen een gedurfde maar complementaire kleurencombinatie in dit grote handgeschilderde portret.

Dit is een origineel schilderij van ROCO Studio, opgebouwd uit lagen acrylverf.

Je ontvangt dit ROCO schilderij klaar om op te hangen.

Afmeting: 150×100 cm (59,1×39,4″)

Ook kun je voor een lijst kiezen. Lees meer over onze lijsten

Neem contact op als je een custom lijst wenst te ontvangen.

Out of stock

Description

Details
 • Portret Schilderij, gemaakt door ROCO Studio
 • Acryl op Canvas
 • ROCO Studio gebruik alleen Hoge Kwaliteit Canvas. Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • Gesigneerd door kunstenaar, op de voorkant en ook achterkant
 • Met officieel Certificaat van Echtheid
 • Een lijst is optioneel (maak uw keuze in het drop down menu)

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
 • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Kortom, lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Een handtekening is om die reden vereist bij ontvangst.

Portret Schilderij – Lichtblauw en felrood vormen een gedurfde maar complementaire kleurencombinatie in dit grote handgeschilderde portret. Dit werk is niet alleen gesigneerd aan de voorzijde maar bevat ook een certificaat van echtheid. Je ontvangt dit ROCO schilderij klaar om op te hangen.

Neem gerust contact op als je een custom lijst wilt ontvangen. Wil je op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.

ROCO Studio

ROCO Studio is gestart door een Nederlandse kunstenaar / ondernemer die bekend staat om zijn grote abstracte schilderijen. Hij wil originele kunst voor iedereen beschikbaar maken.

Als allround kunstenaar is hij gefascineerd door vele vormen van kunst. Met de ROCO-collectie combineert hij stijlen en disciplines; je ziet nooit twee keer hetzelfde originele kunstwerk.

De heldere en kleurrijke kunstwerken zijn opvallende stukken die in elke omgeving passen.

Voeg een lijst toe

om je kunstwerk compleet te maken


Je bent vrij om een lijst toe te voegen om je kunstwerk compleet te maken. We gebruiken floating frames (rand stijl) die een beetje ruimte tussen het kunstwerk en de lijst laten. Het is een elegante look en vult het schilderij prachtig aan.

Onze lijsten zijn gemaakt van eikenhout en beschikbaar in kleuren zwart of natuurlijk eiken. En als je wilt, kunnen we de lijst in elke gewenste kleur schilderen. Kies gewoon ‘custom lijst’ als je optie in het keuzemenu, stuur ons een bericht bij het afrekenen en wij zullen ons best doen om aan je verzoek tegemoet komen.