80 x 80 cm - € 499

Vermeerlism Pattern – ROCO Studio

499.00699.00

Vermeer’s meesterwerk ‘Meisje met de parel’ vermengd met graffiti.

Dit kunstwerk is gedrukt op canvas, en is inclusief houten baklijst (klaar om op te hangen). De lijst is geschilderd in dezelfde rijke bordeauxrode kleur. Lees over onze lijsten

Kies uw gewenste formaat in het keuzemenu.

Dit kunstwerk is verkrijgbaar in beperkte oplage, 250 stuks per formaat. Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio.

Clear

Description

Details
 • Vermeer Meisje met de Parel, digitaal kunstwerk, gemaakt door ROCO Studio
 • Afgedrukt op hoge kwaliteit canvas.Het canvas is gemaakt van katoen, en bevestigd op houten frame met haak aan de achterkant. Het schilderij is hierdoor klaar om op te hangen.
 • In houten baklijst, geschilderd in rijke bordeauxrode kleur.
 • In verschillende formaten verkrijgbaar.
 • Gelimiteerde oplage van 250 per formaat.
 • Gesigneerd en genummerd door ROCO Studio
 • Met certificaat van echtheid.

 

Afwerking:
 • UV spray om de kleuren fris te houden en om het canvas te beschermen tegen UV straling.

 

Verzending
 • Onze kunstwerken worden verzonden in een verstevigde kartonnen doos. Grote doeken worden bovendien beschermd met houten plaat.
 • Diverse lagen noppenfolie zorgen ervoor dat het kunstwerk niet verschuift.
 • We verzenden bovendien wereldwijd. Na verzending is de levertijd ca. 2-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming. Lees ons verzendbeleid voor meer informatie.
 • We gebruiken alleen gecertificeerde koeriers. Niet alleen ontvangt u van ons een track & trace. Een handtekening is vervolgens vereist bij ontvangst
Over het kunstwerk

Zoals we weten spreekt het verhaal van Vermeer’s meesterwerk ‘Meisje met de parel’ tot ieders verbeelding. Met de bedoeling het Vermeer meisje naar de 21ste eeuw te vertalen, heeft ROCO Studio er een digitaal kunstwerk van gemaakt met urban tintje. ROCO heeft hiervoor het originele beeld vermengd met graffiti. Met behulp van gepigmenteerde afdrukken van hoge kwaliteit, met als gevolg hiervan voor levendige en duurzame kleuren zorgen. Vervolgens wordt dit kunstwerk afgedrukt op canvas van hoge kwaliteit. Tot slot, gemonteerd op een houten frame. U ontvangt dit kunstwerk daardoor klaar om op te hangen. Bovendien wordt het werk geleverd in baklijst.

Wilt u op de hoogte blijven van ROCO’s werk? Volg hen op Instagram.

ROCO Studio

ROCO Studio is gestart door een Nederlandse kunstenaar / ondernemer die bekend staat om zijn grote abstracte schilderijen. Hij wil originele kunst voor iedereen beschikbaar maken.

Als allround kunstenaar is hij gefascineerd door vele vormen van kunst. Met de ROCO-collectie combineert hij stijlen en disciplines; je ziet nooit twee keer hetzelfde originele kunstwerk.

De heldere en kleurrijke kunstwerken zijn opvallende stukken die in elke omgeving passen.

Voeg een lijst toe

om je kunstwerk compleet te maken


Je bent vrij om een lijst toe te voegen om je kunstwerk compleet te maken. We gebruiken floating frames (rand stijl) die een beetje ruimte tussen het kunstwerk en de lijst laten. Het is een elegante look en vult het schilderij prachtig aan.

Onze lijsten zijn gemaakt van eikenhout en beschikbaar in kleuren zwart of natuurlijk eiken. En als je wilt, kunnen we de lijst in elke gewenste kleur schilderen. Kies gewoon ‘custom lijst’ als je optie in het keuzemenu, stuur ons een bericht bij het afrekenen en wij zullen ons best doen om aan je verzoek tegemoet komen.